Διάβασε πώς το ιχθυέλαιο θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά!

tromaktiko

Όταν χρησιμοποιείται κατάλληλα, το ιχθυέλαιο μπορεί να κάνει σχεδόν άτρωτο το καρδιαγγειακό σου σύστημα. Μπορεί να…
περιορίσει ουσιαστικά κάθε φλεγμονή, να βελτιώσει την ευαισθησία σου στην ινσουλίνη και να σε μετατρέψει σε «μηχανή καύσης λίπους», χαρίζοντάς σου ένα αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα.

Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι από εμάς δεν το καταναλώνουν σωστά με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν τα σπουδαία αυτά οφέλη. Το μεγαλύτερο μέρος των ανδρών και των γυναικών, καταναλώνει τις κάψουλες, αλλά συνήθως δεν παρατηρεί καμία διαφορά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κατανοούν τον βασικό τρόπο λειτουργίας των ιχθυελαίων και ακριβέστερα των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Τα ωμέγα-6 και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ανταγωνίζονται για χώρο στην κυτταρική μεμβράνη και, συνεπώς, για να προσελκύσουν την προσοχή των διαφόρων ενζύμων που προάγουν ή καταστέλλουν τη φλεγμονή. Δεν μπορείς λοιπόν να καταναλώνεις απλώς μερικές κάψουλες ιχθυελαίου και να περιμένεις πως όλα θα ρυθμιστούν ως δια μαγείας, χωρίς ταυτόχρονα να μειώσεις την πρόσληψη των ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, δεδομένου ότι τα υπάρχοντα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα θα εκτοπίσουν τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Πιο απλά, κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να επιτεθεί στο τείχος των ωμέγα-6 λιπαρών οξέων είναι σαν 300 Σπαρτιάτες να επιχειρούν να κερδίσουν ολόκληρο τον στρατό των Περσών, και όλοι γνωρίζουμε την κατάληξη αυτής της μάχης.

Για να ισορροπήσεις τα λιπαρά οξέα στον οργανισμό σου πρέπει να αυξήσεις οπωσδήποτε την πρόσληψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με ιχθυέλαιο υψηλής ποιότητας.

Source: tromaktiko: Διάβασε πώς το ιχθυέλαιο θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά