10 ιδιότητες που μας κάνουν ελκυστικούς ανεξάρτητα από την εμφάνισή μας.

4b1f8d389ec6ea302abf22b894057f5a-1200x630

Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν, ότι μόνοι οι όμορφοι άνθρωποι είναι ελκυστικοί. Ωστόσο, η αλήθεια είναι, ότι βρίσκουμε τους ανθρώπους ελκυστικούς, βασιζόμενοι σε παράγοντες που δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση.

Στην ουσία, η γοητεία και η ελκυστικότητα ενός προσώπου δεν καθορίζονται απαραίτητα από την εμφάνιση. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η μαγεία της γοητείας.

Δείτε παρακάτω 10 ιδιότητες που βρίσκει ελκυστικές το αντίθετο φύλο.

Αισθησιασμός

1

© Warner Bros. Pictures

Πολλοί πιστεύουν, ότι μια κοινώς αποδεκτή εμφάνιση συνεπάγεται και μια σέξι εμφάνιση. Η πραγματικότητα, όμως, απέχει πολύ από αυτό. Αυτή η ιδιότητα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την εξωτερική εμφάνιση. Αντίθετα, σχετίζεται με τον αυτοέλεγχο, το χάρισμα και την εμπιστοσύνη.

Επίτευξη στόχου

2

© Haut et Court

Ένας άνθρωπος που παλεύει για να πετύχει τους στόχους του και αποδεικνύει με τις πράξεις του, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο δεν μπορεί παρά να είναι γοητευτικός.

Καλή αίσθηση του χιούμορ

3

© Universal Studios

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητας. Μια καλή αίσθηση του χιούμορ μπορεί να κάνει κάθε συζήτηση ενδιαφέρουσα και κάθε άνθρωπο, που την έχει ακαταμάχητο.

Χάρη

4

© Miramax Films

Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφοι είμαστε, η έλλειψη χάρης από τις κινήσεις μας μπορεί να χαλάσει την εικόνα μας. Ένα περπάτημα γεμάτο χάρη ή οι καλοί τρόποι σίγουρα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο γοητευτικοί.

Αυτοπεποίθηση

5

© 20th Century Fox

Η αδύναμη φωνή, οι στρογγυλεμένοι ώμοι και η έλλειψη προσωπικής γνώμης μπορεί να κάνει και τον πιο όμορφο άνθρωπο απωθητικό.

Αποφασιστικότητα

6

© Universal Pictures

Ένας άνθρωπος πρέπει να είναι αποφασισμένος στην ζωή του, ξεκινώντας από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα μέχρι και τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής του.

Ευφυία

7

© Be Gentlemen Limited Partnership

Η ευφυΐα σχετίζεται περισσότερο με την δυνατότητα μας να έχουμε σωστή κρίση. Ένας άνθρωπος, που μπορεί να καταλάβει τους ανθρώπους, χωρίς αμφιβολία είναι γοητευτικός.

Λεπτομέρειες

8

© Touchstone Pictures

Ακόμα και πιο μικρό και αστείο στοιχείο της εμφάνισης σας μπορεί να είναι ελκυστικό και να εντυπωθεί στην μνήμη των ανθρώπων. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Η ικανότητα του να είσαι καλός συνομιλητής.

9

© Annapurna Pictures

Ένας καλός συνομιλητής είναι πρώτα από όλα ένας καλός ακροατής. Κανείς από τους συνομιλητές δεν πρέπει να μονοπωλεί την συζήτηση για τον εαυτό του.

Αυθεντικότητα

10

© Entertainment Farm (EF) K.K.

Η αυθεντικότητα αξίζει το βάρος της σε χρυσό στην σύγχρονη κοινωνία της αντιγραφής. Στην πραγματικότητα, όλοι είμαστε ξεχωριστοί, απλά κάποιοι δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα και κάποιοι άλλοι μπερδεύουν το χαρακτηριστικό που τους ξεχωρίζει με τα ελαττώματα. Βέβαια, ακριβώς αυτά τα στοιχεία που δεν μας αρέσουν στον εαυτό μας είναι που μας κάνουν ξεχωριστούς.

Κάποια στιγμή, θα έρθει η ώρα που η εξωτερική εμφάνιση δεν θα μας συναρπάζει. Αλλά, η ανεξήγητη μαγεία μιας ξεχωριστής και μοναδικής προσωπικότητας είναι διαχρονική.

Source: 10 ιδιότητες που μας κάνουν ελκυστικούς ανεξάρτητα από την εμφάνισή μας. | Τι λες τώρα;